Kinder paintball

Een echt battle Royale paintball feest!

Battle Royale Paintball

Bij ons kom je de vreemdste opblaasbare obstakels tegen. Beleef een echte battle royale ervaring zoals nooit tevoren! Je speelt diverse games die je misschien wel herkent van het spelletje Forntite Battle Royale. Het thema Battle Royale maakt je paintball kinderfeestje extra stoer!

Vanaf nu speel je je kinderfeestje geheel in Battle Royale stijl. Je kun het hier reserveren!

Het spannendste feestje

Het meest vette heldenfeestje, al zeggen we het zelf! Het paintballen is zo uitdagend, dat de helden vol enthousiasme het eens zullen zijn: Dit was het leukste kinderfeestje ooit! Ga tekeer met de te gekke games en missies als Battle Royale en maak indruk als nooit tevoren!

Veilig

Natuurlijk is het wel belangrijk dat alles veilig gaat, daarom is er professionele begeleiding bij jullie kinderfeestje. Dat zorgt er ook gelijk voor dat het feestje nog uitdagender wordt, want onze instructeurs zijn niet de makkelijkste! De minimale groepsgrootte voor dit kinderfeestje is minimaal 8 kinderen.

De spelers worden van begin tot einde begeleid door ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat alles vlot verloopt: uw kind is bij ons in goede handen. Er worden nooit verschillende groepen gemengd, u speelt dus nooit tegen onbekenden. Dit is uiteraard veel leuker!